Για την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας είναι μια επαγγελματική και μη συνδικαλιστική Λέσχη. Ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό την στήριξη της Ελληνικής γαστρονομίας,την διάδοση της παραδοσιακής γαστρονομίας, την αναβάθμιση του επαγγέλματος του Αρχιμάγειρα και του  Αρχιζαχαροπλάστη, καθώς και την στήριξη και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών σχολών τουριστικών επαγγελμάτων.

Τα 890 μέλη της είναι επαγγελματίες Αρχιμάγειροι και Αρχιζαχαροπλάστες που καλύπτουν τις απαιτούμενες αυστηρές από το καταστατικό προδιαγραφές και συμμετέχουν στις δράσεις της όταν καλούνται από το αιρετό Δ.Σ.

Το 2007 ιδρύσαμε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στις νέες μας εγκαταστάσεις και γραφεία στην οδό Βουλιαγμένης 171 στην Δάφνη, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η ίδρυση του Πανελλήνιου Κέντρου Γαστρονομίας είναι η κορύφωση των προσπαθειών της Λέσχης των Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών στον δρόμο που έχουμε χαράξει, ώστε να καθιερώσουμε την Ελληνική γαστρονομία στην συνείδηση όλου του κόσμου, καθώς και ουσιαστική  βοήθεια για  ανάδειξη των προϊόντων και  πρώτων  υλών της Πατρίδας μας.

Ο νέος πολυχώρος της γαστρονομίας, είναι πλήρως εξοπλισμένος με μηχανήματα ανάπτυξης και παρασκευής προϊόντων, με πλήρη εξοπλισμό για  μικροβιολογικές και τεχνολογικές αναλύσεις, και δίνει την δυνατότητα χρήσης για την επιστημονική εκπαίδευση και εξειδίκευση των επαγγελματιών του χώρου καθώς και την ανάπτυξη και δημιουργία νέων ιδεών και συνταγών από την Ολυμπιακή ομάδα της Λέσχης ,από σχολές τουριστικής εκπαίδευσης, από  κρατικούς φορείς της γαστρονομίας καθώς και από εταιρείες τροφίμων που θέλουν να δώσουν κύρος στα προϊόντα τους μέσω του φορέα μας.

Επιπλέον στο κέντρο γαστρονομίας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα σεμιναρίων για θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα που αφορούν την μαγειρική, την ζαχαροπλαστική, τον καφέ, το ποτό, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του τουριστικού μας προϊόντος, την υγιεινή και τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας αλλά  και κάθε είδους επιστημονικού γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων στα 18 και πλέον έτη λειτουργίας της, δημιούργησε  νέα δεδομένα στον γαστρονομικό ορίζοντα . Κινείται ουσιαστικά και μεθοδικά, συνεργαζόμενη  με φορείς της πολιτείας όπως ο  ΕΟΤ, οι Νομαρχίες και τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, συμμετέχοντας σε γαστρονομικά  γεγονότα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, καταρτίζει-οργανώνει και υλοποιεί σεμινάρια κύρους σε θεματικές ενότητες που καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς του επιστιτισμού.

Παράλληλα  συμμετέχει  στις επιτροπές του ΕΟΤ για το σήμα της Ελληνικής κουζίνας, έχει  μνημόνιο συνεργασίας για θέματα τεχνογνωσίας με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με την Νομαρχία Πειραιά και το Εμπορικό και Βιομηχανικό επιμελητήριο των Σερρών.Συμμετέχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς γαστρονομίας, και έχει συμβάλλει σημαντικά ώστε ο πήχης της Ελληνικής κουζίνας να είναι πολύ ψηλά ώστε να τον υπολογίζουν και να τον σέβονται και οι κατεξοχήν γαστρονομικές χώρες του πλανήτη μας.

Είναι μέλος του Σ.Ε.Τ.Ε  καθώς και του Ξ.Ε.Ε.

Για την Mact Media Group

Events

Η MACT MEDIA GROUP εξειδικεύεται στην διοργάνωση μεγάλων και μικρών event, σημαντικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σοβαρές εταιρικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις φορέων από την αρχή έως το τέλος φέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα.

Web Design

Η MACT MEDIA GROUP εξειδικεύετε σε όλο το φάσμα,κατασκευή ιστοσελίδων, web design και development,παραγωγή video, social media και internet marketing.

Marketing

Εταιρία με βαθιά γνώση και σοβαρή εμπειρία χρονιά τώρα σε υπηρεσίες destination marketing.Εξειδίκευση μας και στο τουριστικό Marketing με σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Η MACT Προσφέρει

 

Σχεδιασμός τουριστικών προϊόντων-Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε ιστοσελίδες με βάση τον τουρισμό όπως τουριστικά γραφεία , κράτηση ξενοδοχείων και δωματίων.

 

Καμπάνιες-Η Mact Media Group αναλαμβάνει τη Διαχείριση & Οργάνωση Ξενοδοχείων, σε όλη την Ελλάδα,με σκοπό την αύξηση εσόδων και τη μείωση λειτουργικού κόστους της εταιρείας σας.

 

Εκθέσεις-Η Mact Media Group αναλαμβάνει την διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων,εκθέσεων κοινού,συνέδρια,εκδηλώσεις και ημερίδες που περιλαμβάνει τον τουρισμό,το θαλάσσιο τουρισμό,τη γαστρονομία έως και festivals.

 

Δημόσιες σχέσεις και προώθηση-Διαχειριζόμαστε και αναλαμβάνουμε Social Media, Marketing, διαφημίσεις, banner για την προώθηση της εταιρίας σας ή της ιστοσελίδας σας. Δημιουργία εξειδικευμένου ηλεκτρονικού υλικού (site κλπ.).

 

Ανάπτυξη & Διαχείριση ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων-Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε ιστοσελίδες βασισμένες σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά γραφεία.